Gepersonaliseerde studentendassen

Studentenverenigingen die zoeken naar stropdassen voor hun leden, zijn bij Das op Maat aan het juiste adres. We hebben inmiddels vele verenigingen naar tevredenheid voorzien van gepersonaliseerde studentendassen. Das op Maat heeft jarenlang ervaring in het fabriceren van dassen, butterflies, bretels en meer voor studentenverenigingen.

Beschikbaar in zuiver zijde of polyester, wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken om een stropdas te creëren die aansluit bij jouw stijl en wensen. Wij kunnen jullie das volledig naar wens ontwerpen en gebruiken onze passie en jarenlange ervaring om de perfecte accessoire te creëren. Of je nu het logo van je studentenvereniging in de stof geweven wilt hebben of de gezamenlijke kleuren op je borst wilt dragen, wij hebben de mogelijkheden om een studentendas van hoogwaardige kwaliteit te fabriceren.

Je kunt al bij ons terecht vanaf 25 zijden of polyester stropdassen in een grote variatie van kleuren en ontwerpen. Naast stropdassen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte butterflies en bretels. Mail ons jouw wensen en je ontvangt binnen enkele dagen het ontwerp en een vrijblijvende offerte.

Als je een stropdas wilt bespreken, maken wij graag een afspraak. Je kunt tijdens deze afspraak de beschikbare kleuren bekijken, de kwaliteit bevestigen, het logo controleren en eventueel aanpassen.


Das op Maat is onderdeel van

Beau-Tie_dassenspecialist

 Dassenspecialist Pim KnobboutStevinstraat 253 Den Haag
06 21 83 69 94 | info@dasopmaat.com | www.beautie.eu