Stropdassen met logo

Das op Maat heeft jarenlang ervaring met het ontwerpen van op maat gemaakte stropdassen, butterflies en bretels. Laat je geheel vrijblijvend informeren over stoffen, dessins en weefwijzen. De mogelijkheden voor een speciaal ontworpen stropdas zijn oneindig.

Je kunt al bij ons terecht vanaf 25 stropdassen. We bieden de keuze uit zuiver zijde of polyester, een groot aantal kleuren, een speciaal dessin en een geweven logo. Het gekozen logo kan op verschillende manieren geplaatst worden. Uw ontwerp zal tot leven komen. Naast stropdassen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte butterflies en bretels.

Na aanvraag ontvang je binnen enkele dagen het ontwerp met een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring van de offerte beginnen wij aan de proefdas. Dit proces duurt drie tot vier weken. Na goedkeuring van de proefdas duurt het twee tot drie weken voordat jouw bestelling wordt geleverd.

Mocht je een stropdas willen bespreken, maken wij graag een afspraak. Je kunt vervolgens de beschikbare kleuren bekijken, de kwaliteit bevestigen, het logo controleren en eventueel aanpassen.


Das op Maat is onderdeel van

Beau-Tie_dassenspecialist

 Dassenspecialist Pim Knobbout: Stevinstraat 253 Den Haag
06 21 83 69 94 | info@dasopmaat.com | www.beautie.eu