Onderscheid je met een clubdas

Wij begrijpen dat een stropdas met het logo en de kleuren van jouw jaarclub, niet zomaar een stropdas is. Elke clubdas die wij vervaardigen is een representatie van jullie stijl, kameraadschap en traditie. De clubdas is verkrijgbaar in polyester of zuiver zijde en kan compleet gepersonaliseerd worden. Das op Maat zal een clubdas ontwerpen en leveren die perfect aansluit bij jullie identiteit als club, een onderscheidend vermogen heeft en geschikt is voor evenementen. Elk lid zal zijn clubdas met gepaste trots dragen.

Ook voor kleinere jaarclubs zijn wij een geschikte keus. Je kunt al bij ons terecht vanaf 25 zijden of polyester stropdassen. Jullie logo kan op één plek gepositioneerd worden of juist over de gehele das geplaatst worden. Naast stropdassen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte butterflies en bretels. Mail ons jullie wensen en je ontvangt binnen enkele dagen een ontwerp en een vrijblijvende offerte.

Als je een stropdas wilt bespreken, maken wij graag een afspraak. Je kunt tijdens deze afspraak de beschikbare kleuren bekijken, de kwaliteit bevestigen, het logo controleren en eventueel aanpassen.


Das op Maat is onderdeel van

Beau-Tie_dassenspecialist

 Dassenspecialist Pim KnobboutStevinstraat 253 Den Haag
06 21 83 69 94 | info@dasopmaat.com | www.beautie.eu